Route naar Altrovino Wijnkopers

U vindt Altrovino Wijnkopers op het bedrijvenpark "de Boezem" in Pijnacker. Wij zijn slechts alleen geopend tijdens aangekondigde proeverijen en op afspraak. 

Bezoekadres:

Ambachtshof 15
2641KV Pijnacker
Nederland

Postadres:

Duikersloot 107
2642 DT, Pijnacker
Nederland

Komende uit Den Haag:

U neemt de A12 richting Utrecht, tot u voorbij de afslag Zoetermeer Centrum de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt.
Op het einde van de afslag volgt u borden richting Pijnacker.
Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Aan het einde van de Weteringweg gaat slaat u linksaf. Na circa 300m ziet u het bedrijf "Montera" aan u linkerhand, u slaat na het paseren van het bedrijf direct linksaf en komt vervolgens op de Ambachtshof. 

 

Komende uit Utrecht:

U neemt de A12 richting den Haag, tot u na de afslag Bleiswijk de afslag Zoetermeer/Pijnacker (afrit 7) tegenkomt. Op het einde van de afslag volgt u richting Pijnacker.
Steeds de weg naar Pijnacker volgen tot u bij een rotonde komt. Daar volgt u richting (industrieterrein) "De Boezem" (rechtsaf), dus NIET RECHTDOOR. Nog voor het dorp Pijnacker ziet u een wit industrieterreinbord "De Boezem" naar links. DEZE NIET NEMEN, maar voorbij de bocht bij het volgende bord "De Boezem" wel linksaf slaan. Dit is de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg op. Aan het einde van de Weteringweg gaat slaat u linksaf. Na circa 300m ziet u het bedrijf "Montera" aan u linkerhand, u slaat na het paseren van het bedrijf direct linksaf en komt vervolgens op de Ambachtshof. 

 

Komende uit Rotterdam:

U volgt de richting Den Haag A13, tot u rechts de afslag Pijnacker tegenkomt. Deze afslag nemen en dan steeds maar rechtdoor , zelfs rechtdoor door het dorp van Pijnacker tot over het spoor en dan links af.
Dan bent u er bijna, want dan neemt u de tweede straat rechts. Dit is reeds de Boezemweg die op een T-splitsing eindigt, dan naar rechts en gelijk links de Weteringweg volgen. Aan het einde van de Weteringweg gaat slaat u linksaf. Na circa 300m ziet u het bedrijf "Montera" aan u linkerhand, u slaat na het paseren van het bedrijf direct linksaf en komt vervolgens op de Ambachtshof. 

Contactinformatie:

Mieke Raadgeep
Eigenaresse

Tel: 06-30913550

 

Bezoekadres:

Ambachtshof 15
2641KV Pijnacker
Bedrijvenpark "de Boezem"

Opmerking:
Wij zijn alleen open tijdens wijnproeverijen en op afspraak.


Postadres:

Duikersloot 107
2642 DT, Pijnacker

Overige gegevens:

KvK nr: 27174900
BTW nr: 807.272.553.B01